NOVA HIPÒTESI SOBRE COM LES CÈL·LULES TUMORALS ACONSEGUEIXEN ESCAPAR DELS MECANISMES NATURALS DE VIGILÀNCIA IMMUNOLÒGICA.

Portada > Notícies > NOVA HIPÒTESI SOBRE COM LES CÈL·LULES TUMORALS ACONSEGUEIXEN ESCAPAR DELS MECANISMES NATURALS DE VIGILÀNCIA IMMUNOLÒGICA.
Dr Miquel Hernàndez-Bronchud.
24/11/2016

Dr. Miquel Hernández-Bronchud, president Comitè Tècnic Sanitari de la Fundació Oncovallès, doctor en Medicina (Universitat d’Oxford), Membre “ Comisión Nacional de la Especialidad de Oncologia Médica de Sanidad (Madrid), Servei d’Oncologia Hospital General de Granollers i Institut Quirón-Dexeus de Barcelona acaba de publicar recientment a la revista Oncotarget un estudi que explica una hipótesis sobre com les cèl·lules tumorals aconsegueixen escapar als mecanismes naturals de vigilància. immunològica.

A continuació us deixem l’enllaç

http://www.immedicohospitalario.es/noticia/9858/nueva-hipotesis-sobre-como-las-celulas-tumorales-consiguen-escapar-de-los-mecanismos-naturales-de-vigilancia-inmunologica

I també us deixem l’enllaç del seu treball publicat a USA

http://www.impactjournals.com/oncotarget/index.php?journal=oncotarget&page=article&op=view&path[]=13306&author-preview=a9m

Arxivat a: General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell