General

Portada > Notícies > General
  1. 03/12/2016
    La Fundació oncològica Oncovallès va celebrar el passat dijous 1 de desembre el tradicional sopar de Nadal de voluntariat a la sala d’arqueologia de la parròquia de Sant Esteve. L’esdeveniment va acollir prop de 100 voluntaris, que ajuden, dia rere dia, a tirar endavant la fundació.
    Arxivat a: Bloc, General
  2. D'esquerra a dreta Pere Cladellas, Miquel Hernández-Bronchud, Josep Sánchez Toledo, Maria Teresa Coll i Josep Mayoral. Font: Xavier Solanas
    07/10/2016
    Més de dues-centes persones van assistir divendres passat al Sopar d’Oncovallès. Es va demostrar un any més que, com diu el lema d’enguany, tots junts “Fem pinya!” per la lluita contra el càncer. El sopar va ser precedit d’una taula rodona de la mà de tres doctors de rellevància: Josep Sánchez de Toledo, Maite Coll i Miquel Hernández-Bronchud que ens van donar una lliçó sobre el càncer en els nens.
    Arxivat a: Bloc, General
  3. 26/09/2016
    Aquest divendres 30 de setembre se celebra el XIVè Sopar Benèfic d’Oncovallès. L'Hotel Ciutat de Granollers serà l'escenari del sopar que s'iniciarà amb una taula informativa de la mà de tres ponents de rellevància. Un d'ells, el professor Josep Sánchez de Toledo i Codina, nomenat català de l'any 2014.
    Arxivat a: Bloc, General
  4. 02/03/2016
    L’activitat física augmenta els nivells d’adrenalina i d’interleukina-6 ajudant al sistema immunitari a combatre alguns càncers.
    Arxivat a: General
  5. 29/02/2016
    L’escassa especificitat dels símptomes condiciona que el càncer d’ovari es diagnostiqui, en la majoria dels casos, en fase avançada, fet que ha suposat que aquesta malaltia s’hagi considerat, tradicionalment, una amenaça silent i de molt mal pronòstic. No obstant això, en els últims cinc o deu anys s’han començat a produir innovacions clíniques i de recerca, impensables anteriorment, que van plantant cara a una malaltia que segueix oferint taxes elevades de mortalitat.
    Arxivat a: General
  6. 26/02/2016
    Un enfocament nou per al tractament del càncer: enlloc de ‘matar’ les cèl·lules cancerígenes amb la quimioteràpia tradicional a dosis elevades, mantenir el seu creixement controlat amb dosis de ‘quimio’ més baixes.
    Arxivat a: General
  7. 25/02/2016
    Oncovallès presenta la Fundació al Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental celebrat ahir dimecres 24 de febrer al Patronat de Sant Antoni de Vilamajor.
    Arxivat a: General
  8. 24/02/2016
    A Vall d'Hebron Research Institute (VHIR) integren la medicina clàssica amb les dades de la genòmica i han aconseguit discriminar diverses tipologies de càncer de pulmó. També han analitzat més de cinc mil tumors per diferenciar quatre càncer de còlon diferents. El Dr. Tabernero ho explica en aquesta entrevista.
    Arxivat a: General
  9. 16/02/2016
    Un estudi del CNIO amb participació de l’ICO que publica Nature Medicine mostra que la combinació específica dels fàrmacs dasatinib i demcizumab podria ser útil en un subtipus de tumors de pulmó especialment agressiu.
    Arxivat a: General
  10. 11/02/2016
    L’Hospital General impulsa una campanya per a la detecció precoç de càncer de còlon i recte adreçada a 103.000 vallesans amb edats compresos entre els 50 i 69 anys.
    Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 4 Següent

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell