POSEM-LI PEBROTS AL CÀNCER

Portada > Agenda > POSEM-LI PEBROTS AL CÀNCER

Dia i hora: Del divendres 03/02/2017 al dissabte 04/02/2017

Lloc: Establiments Condis

Organitza: FECEC

La FECEC ens convida a la tercera edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2017”. És una iniciativa solidària que se celebrarà els dies 3 i 4 de febrer amb motiu del “Dia Mundial contra el Càncer”. 

Els voluntaris, entre els quals hi ha voluntaris d'Oncovallès,  oferiran una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell en més de 400 establiments Condis repartits per tot Catalunya a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros. El projecte té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.

Podeu consultar els establiments Condis de la província de Barcelona i inscriure-us omplint el formulari

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell