Avís Legal

Portada > Avís Legal

 1.    INFORMACIÓ CORPORATIVA

 

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER, l’informa que és titular dels llocs web: , d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei,ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER, notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER, amb CIF/NIF: G64107188. Entitat pública: ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER,  ambnª de registre 2180i Domicili Social: AVDA. DEL PARC 9 6º, codi postal: 08402, localitat: GRANOLLERS, província: BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

 

2.    USUARI  I REGIM DE RESPONSABILITATS

 

La navegació per accés i ús de la pàgina web  i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER,, atorga la condició d'Usuari, per la que s'accepten, en navegar per la pàgina de ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER, totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER, proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis emesos perONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades oferts per ONCOVALLES FUNDACIO PRIVADA GRANOLLERS I VO CONTRA EL CANCER, no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol Usuari d'Internet (hardware y software).

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús de la Web i d'aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web .

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell