Portada > Què fem? > Apadrina una Perruca

Des dels inicis de la fundació d’Ajuda Oncològica, Oncovallès,  va percebre la necessitat de donar suport i ajuda   als malalts de càncer i als seus familiars a tota la comarca del Vallès Oriental.

Perruques gratuïtes  per qui més ho necessita.

Si bé tots sabem que la quimioteràpia pot combatre el càncer de forma efectiva, també pot causar la pèrdua severa del cabell. Desafortunadament per a moltes persones, la quimioteràpia causa la pèrdua de temporal cabell en comparació amb altres. Fins i tot la radioteràpia en el cabell per metàstasis cerebrals pot causar pèrdua de cabell. És en aquesta etapa, on les perruques tenen el poder d'afectar positivament física i emocionalment.

Sentir-se bé amb la pròpia imatge es tradueix en uns beneficis psicològics evidents, que sovint es reflecteixen en una millor predisposició per afrontar un procés de curació. A Oncovallès disposem d’ un espai dedicat al servei de l'estètica oncològica, que compta amb una secció especialitzada en solucions per a l'alopècia provocada per seguir un tractament de quimioteràpia contra el càncer. Adaptem les  perruques i postissos, totalment personalitzats segons les necessitats, l'estil i la sensibilitat de cada pacient.

Haver de renunciar temporalment al teu cabell, no suposa haver de renunciar a estar maca, còmoda i segura. La nostra imatge, agradar-nos i sentir-nos bé amb nosaltres mateixes es converteix en el punt de partida per a la confiança, la seguretat i l'autoestima.

En el nostre espai per a la imatge de Granollers disposem d'unes còmodes instal·lacions reservades per a preservar la intimitat de cada pacient durant el procés d'atenció.

OBJECTIUS

OBJECTIU GENERAL

 Millorar la qualitat de vida dels pacients, ajudant-los a afrontar la malaltia i els canvis que signifiquen a les seves vides, facilitant una millora en l’acceptació i adaptació de la realitat, proporcionant una integració en el context social per afavorir el seu desenvolupament personal.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

 • Crear un espai suficientment segur, confortable i confidencial on el pacient pugui expressar-se lliurament i on les dificultats sobre la seva imatge puguin ser abordades sense sentir-se observat i qüestionat.
 • Donar suport emocional a pacients que pateixen càncer i afavorir en ells un major desenvolupament personal i social, aconseguint focalitzar les seves energies i emocions dirigint tota la seva atenció en l’obtenció d’una meta i no en els obstacles que se’ls puguin anar presentant pel camí.
 • Desenvolupar o restaurar les funcions de la persona afectada de càncer de manera que pugui aconseguir una millor integració intra/interpersonal, i conseqüentment una millor qualitat de vida.
 • Obtenir i aconseguir en la persona un equilibri i harmonia en la seva imatge, aconseguint l’efecte de recuperació i millora.

DESTINATARIS

Els destinataris serien totes les persones del Vallès Oriental que dins el seu tractament oncològic inclogui la pèrdua del cabell.

Els nostres serveis inclouen:

 • Perruques gratuïtes sintètiques, adaptades i personalitzades.
 • Serveis de cosmètica, hidratació i regeneració dels cabells mitjançant tractaments hidratants.
 • Servei de complements: mocadors  que es convertiran en petits còmplices de la teva vida diària mentre es prolongui la teva lluita. Teixits naturals, suaus al tacte, transpirables i fàcilment rentables i molt còmodes.
 • Informació / Formació per tenir cura i el manteniment necessari per a la perruca durant tot el temps d’ús.

Les sessions seran d’una hora de durada, on podran compartir també problemes de pell, de maquillatge i la caiguda del pèl de celles i pestanyes.

                      NO ET TALLIS NI UN PÈL, APADRINA UNA PERRUCA

Dades seguiment del projecte              Descarregat la Guardiola             Material difusió del projecte

BENEFICIS D'APADRINAR UNA PERRUCA

Gràcies a la teva ajuda econòmica ens ajudarà a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer i dels seus familiars.

Ajudar als altres és una gran forma de començar el dia. En el mateix moment alliberes endorfines, que ens ajuden a crear relacions d'unió i lidiar amb els factors d'estrès. Així no només estàs oferint un cop de mà als altres, sinó també a tu mateix, ja que estàs propagant felicitat per la teva ment i entre els altres.

És un gran exemple pels teus familiars, amics - amigues, companys i companyes de feina.

APADRINAR UNA PERRUCA  TE DEDUCCIÓ FISCAL

Donacions de Persones Físiques

Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, dret a deduir l’import de la donació en els següents percentatges:

Fins a 150 € de donació, deducció del 75% a partir de 2016.

A partir de 150 €, la donació té una deducció del 30% a partir de 2016.

Donacions de Persones Jurídiques

Deducció del 35 % en l’Impost sobre Societats.

El certificat fiscal de la seva aportació per fer la declaració d’Hisenda li enviarem per correu postal durant el primer trimestre de l’any següent d’haver realitzat la donació.

A més podràs aperèixer a la nostra web i a les nostres xarxes socials com a padrí/padrina del nostre projecte.

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

 • Càncer mama
 • Càncer còlon
 • Càncer pulmó
 • Càncer pell