El Sopar Benèfic d'Oncovallès

Portada > Què fem? > El Sopar Benèfic d'Oncovallès

Benvolgudes, benvolguts,

El sopar anual de la Fundació Oncovallés és, des de ja fa 18 anys, l’esdeveniment més rellevant de la nostra organització, ja que esdevé un punt de trobada entre la societat que ens recolza, l’equip que fa possible que tot rutlli, les autoritats que ajuden a tirar endavant el projecte, i la comunitat metge que aprofita la trobada per fer divulgació d’algun dels temes oncològics d’actualitat.

Aquesta comunió genera unes sinergies entre tots els col·lectius esmentats i ajuda a la Fundació a continuar treballant amb totes les forces en l’assoliment del seu objectiu:  ajudar als malats de càncer i a les seves famílies a afrontar i gestionar la seva malaltia, amb la clara intenció d’aportar eines i     que els facin més fàcil el dia a dia.

Aquest 2020, ens trobem davant d’una emergència sanitària i social de magnitud inimaginable, i des de la Fundació ens hem esforçat en adaptar-nos a aquest nou repte, de manera que les nostres malaltes i malats no quedessin desatesos. No ha estat fàcil, però hem continuat la tasca tan telemàticament, com a la Seu garantint totes les mesures de seguretat. Evidentment tots els actes al carrer han estat suspesos, i la viabilitat econòmica de la Fundació està en un moment complicat.

El sopar, ens ajudava també en aquest sentit, ja que suposava uns ingressos rellevants. Després de llargues consideracions hem arribat a la conclusió que tirar endavant un acte social que arreplega més de 300 persones seria una total irresponsabilitat. Ara més que mai, cal seguir totes les recomanacions de les autoritats sanitàries i evitar riscos innecessaris. Caldrà deixar el sopar per l’any 2021.

La Fundació Oncovallès ha iniciat un projecte per que totes les persones que  venien al Sopar puguin seguir ajudant-nos. Posarem a la venda uns tiquets cadira i taula zero, per un NO SOPAR i us oferirem una compensació. Aquest any volem que tingueu un record tots. Hem proposat al artista Alberto Laporta que ens ofereixi una obra pel sopar, que ens editi una litografia realitzada en tècnica giclée, com a record d’aquest any atípic. Efectuarem una campanya divulgativa convidant a tothom a ajudar-nos mitjançant la compra de un ticket solidari.

I continuem endavant, sempre endavant, treballant ja de cara al sopar del 2021 on esperem retrobar-nos i poder sentir l’escalf de la bona gent que sempre ens acompanya.

 

Moltes gràcies per el vostre suport,

 

Pere Cladellas       

President,

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell