Portada > Què fem? > Atenció i Orientació

Atenció i Orientació

  • Imatge (perruques, mocadors i altres).

La manca de pèl temporal permet gaudir de les dutxes de forma diferent; requereix protecció del fred i del sol i permet assajar propostes estètiques diferents del nostre "tall habitual". Una bona solució és l'ús de mocadors i buf. Un cop aprens a posar-te'ls, és una opció que permet estètiques variables sense requerir una gran inversió.

Des d'Oncovallès hem posat en marxa el projecte "NO ET TALLES NI UN PÈL, APADRINA UNA PERRUCA" on posem a disposició dels malalts una perruca de forma gratuïta.

L’objectiu és el de cobrir les necessitats estètiques dels/les pacients oncològiques sotmeses a tractaments de quimioteràpia i/o radioteràpia. Orientat cap a l’estètica sanitària.

D’una banda disposem de tallers de dues hores cada vegada que es pot formar un grup de 10 persones mínim.  Es tracta de combinar teoria i pràctica per saber col·locar correctament una perruca, saber tenir-ne cura i atendre l’estètica general i facial amb aplicació de maquillatges especials.

Individualment l’esteticista també atén a qualsevol afectat/da que ho necessiti.

  • Ortopèdia (roba interior i pròtesis).

L’ortopèdia és un servei d’assessorament en l'àmbit mèdic i estètic pel que fa a pròtesis. La nostra tècnica en ortopèdia informa a cada afectada sobre el que li és més convenient, depenent del tipus de mastectomització. Inclou assessorament sobre la pròtesi de compensació més adient, així com roba íntima i de bany més còmode i afavoridora.

Visites concertades

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell