Publicacions

Portada > Publicacions

Presentació del llibre Oncovallès Poètic 2014-2015

El llibre que tens a les mans és més que un recull de textos i de versos que l’any 2014 i 2015 es van presentar al Premi de Poesia Pepi Pagès, que convoca Oncovallès.

Aquest llibre és un tractat de lluites, d’esperances,  d’il·lusions i d’adversitats, de moltes persones que creuen en el poder de la paraula. Que han fet de l’escriptura, text i vers, una valuosa eina per conjurar-se contra  la incertesa amb una decidida esperança de victòria.

Aquest llibre és una declaració d’humanitat i  d’esperança, una voluntat manifesta de posar en comú sensacions, sentiments i experiències.  Històries colpidores per la seva tendresa i la seva sensibilitat. Compartir sentiments, donar-nos mútuament suport i fer-ho tots junts. Mai res és tant poderós com les històries personals compartides.

Aquest llibre és el resultat de la feina de molta gent,  que de forma desinteressada i generosa col·laboren amb Oncovallés, per fer realitat un certamen literari. També de molta gent disposada a empra la paraula i la poesia per obrir-nos el seu cor en el dia a dia de la seva lluita.: moltes lluites personals que esdevenen una gran lluita col·lectiva.

Es d’admirar i apreciar com escriure dona força i coratge. Escriure pot guarir i també  ajuda a agafar noves forces quan la carrega és massa feixuga. Escriure ens refà i ens fa forts en l’adversitat. 

 

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell