***ANULADA - XVII BICICLETADA SOLIDÀRIA

Portada > Agenda > ***ANULADA - XVII BICICLETADA SOLIDÀRIA

Dia i hora: diumenge 19/05/2019 de les 9:00h a les 16:00h

Organitza: Consorci Besós Tordera

LA XVII BICICLETADA DEL BESÒS PEDALARÀ CONTRA EL CÀNCER

Diumenge 19 de maig es celebrara LA XVII BICICLETADA DEL BESÒS enguany es dedicara a la lluita contra el càncer i servirà per recaptar fons contra aquesta malaltia. Per aquest motiu el consorci Besòs Tordera a escollit com entitat beneficiada a Oncovallès per l’ajuda als pacients oncològics i als familiars i a Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per ajudar a les línies d’investigació del càncer infantil que te en marxa.

Oncovallès donarà a tots a els participants un mocador solidari rosa fet a mà pels tallers terapèutics d'Oncovallès.
Cada quilòmetre de la bicicletada equivaldrà a 0.20 euros, i l’objectiu fixat és arribar als 15.000 km. La bicicletada comptarà a l’arribada del Parc Fluvial del Besòs, amb una gran festa final de l’esport i la natura amb diferents propostes per a tota la família, com un taller de Zumba, joc de pistes, manualitats i tallers per als més menuts, i el ja tradicional taller de caixes-niu. 
Per gaudir de la festa, l’organització oferirà a l’arribada avituallament i un aparcament gratuït per a les bicicletades.
Per part del taller d'imatge d'Oncovallès tots els participants rebran unes mostres de crema solar dels laboratoris de la Roche Posay. 
L’empresa Grifols, especialitzada en el sector farmacèutic, serà l’encarregada d’apadrinar els quilòmetres totals recorreguts pels participants. També l’empresa SOREA, especialitzada en la gestió dels serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua; l’empresa DERYPOL, dedicada a la fabricació de productes per al tractament de les aigües; DRENATGES URBANS DEL BESÒS (DUB) empresa mixta especialitzades en la gestió i manteniment del claveguerams municipals i l’empresa VELUTEX FLOCK dedicada a la fabricació de flock, també faran diferents aportacions econòmiques per a la causa.

Gràcies a tots i fins el 19 de maig!

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell