Organitzant Iniciatives Solidaries

Portada > Col·labora > Organitzant Iniciatives Solidaries

Organitzant Iniciatives Solidaries

A la Fundació Oncovallès us oferim la possibilitat que, juntament amb els vostres familiars i amics, col·laboreu amb els nostres projectes solidaris en benefici dels malalts de càncer.

Com podeu fer-ho?

Si teniu pensat fer una celebració d’aniversari o de noces “solidària” podeu demanar als vostres convidats/des que en comptes de fer-vos un regal material, facin un donatiu a la Fundació Oncovallès.

Podeu triar el procediment que més us satisfaci:

  • Els convidats fan el donatiu directament a la Fundació Oncovallès i nosaltres us informem de la seva participació i de l’import recaptat.
  • Vosaltres recolliu els donatius dels convidats i feu el lliurament a la Fundació Oncovallès. I nosaltres informem els convidats de l’import recaptat.

Si sou una entitat Esportiva, Cultural o educativa, podeu organitzar un algún tipos d'esdeveniment i destinar la recaptació que feu de les inscripcions, entrades, recapta, etc. o una part d'aquesta a fer un donatiu a la Fundació Oncovallès. Si ho dessitjeu la undació Oncovallès estarà present el dia del esdeveniment fent recolçament al acte i posteriorment fer difusió del import recaudat i del acte de la donació.

Si ho voleu, podem dissenyar conjuntament un targetó o material gràfic per fer arribar als participants, abans de la celebració o el mateix dia.

Per a més informació, podeu escriure un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 938700167

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell