Presentació del llibre Oncovallès poètic 2014-2015

Portada > Notícies > Presentació del llibre Oncovallès poètic 2014-2015
03/12/2015

Dijous 3 de desembre a les 19.30h, a l’Espai La Gralla, la Fundació Oncovallès va presentar el llibre Oncovallès Poètic Premis Pepi Pagès 2014-2015.

Un recull de les obres guanyadores del Premi Poesia que porten el nom de la seva fundadora Pepi Pagès, premis inèdits a Catalunya amb el lema “Conviure amb la Malaltia”.

 

Una jornada amena, plena de caliu poètic gràcies a la Llibreria La Gralla, amb una sala plena de gom a gom, on es va fer memòria de la Pepi Pagès a partir de la presentació literària es va fer palesa la importància de compartir experiències, neguits, sentiments, alegries i emocions mitjançant la poesia i la prosa.

 

La taula estava formada per Pere Cladellas, president de la Fundació Oncovallès, la filla de la Pepi, Teresa Riera, Francesc Circuns, membre del jurat i la Regidora de Salut Maria del Mar Sánchez. També ens va acompanyar la Primera Tinent d’Alcalde, Alba Barnusell.

Maria Farners Casas i Fontcuberta, una de les guanyadores ens va acostar una mica més al llibre amb la lectura d’un fragment de la seva obra guanyadora.

 

Els autors presents, guanyadors de les edicions 2014-2015: Judit Asturgó, Maria Farners Casas, varen signar i dedicar llibres als assistents.

 

El Taller de Lletres de la fundació amb seu jurat format per Rosa Serra, Ma. Àngels Coma, Ramon Mora, Francesc Circuns i Santi Montagud i gràcies a la col·laboració de la família de la Pepi Pagès, Pruna i Fills, l’Ajuntament de Granollers, fan possible la continuïtat d’aquests premis, que aquest any celebraran la IX edició, així com l’elaboració d’aquest llibre bianual.

Arxivat a: General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell