Oncovallès surt al carrer en motiu de les Fires de Nadal

Portada > Notícies > Oncovallès surt al carrer en motiu de les Fires de Nadal
12/12/2015

El passat dissabte 12 i 13 de desembre, la Fundació Oncovallès va estar present en motiu de, les ja habituals, Fires de Nadal.

Trobàvem parades de tot tipus, a Sant Feliu de Codines, a la Garriga i a Granollers. Joguines reciclades, encants de roba, espelmes de Nadal, detalls de roba amb motius nadalencs, loteria, el concurs de dibuix i les taules informatives. Tota mena d’articles a canvi d’un donatiu en benefici de la Fundació.

Durant tot el dia hi va haver una notable afluència de gent a tot arreu, que no va disminuir ni tan sols al migdia. A les taules informatives es podien adquirir coixins del cor, polseres solidàries i espelmes de Nadal, entre d’altres objectes, tot treballat en els tallers dels 3 municipis.

També va funcionar tot el dia la VI edició del concurs de dibuix “Els Petits Voluntaris fan grans dibuixos”, amb la col·laboració especial de la Marta Torrellas, amb el tema: “Crea, imagina la teva postal de Nadal!”, on molts nens es van aturar a decorar les seves felicitacions.

 

Des de la Fundació volem agraïr, una vegada més i de tot cor, la feina feta per tots els col·laboradors, voluntaris i a tots aquells que es van apropar a les nostres parades, que fan possible activitats de tant d’èxit com aquesta.

Arxivat a: General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell