INICIACIÓ AL REIKI

Portada > Notícies > INICIACIÓ AL REIKI
23/12/2015

El Reiki és una paraula japonesa que identifica un sistema de curació natural (Usui Shiki Ryoho) a través de la transmissió d’energia amb les mans. És una teràpia complementària que ajuda a prevenir i/o a recuperar la salut, capta, modifica i potencia l’energia, reequilibra el sistema energètic i alhora, connecta amb el nostre poder interior. És una senzilla tècnica que aporta una gran relaxació. Aquest sistema de sanació va ser descobert per Mikao Usui.

REI = Energia Universal, il·limitada,  protegeix  i nodreix tot el que es i existeix.

KI = Energia vital individual, que flueix a través de tots els éssers vius.

L’energia Ki flueix per tot l’organisme a través d’un circuit de meridians que recorren la totalitat del cos físic, òrgans interns, aparell circulatori, sistema nerviós, ossos, pell, quan els òrgans de captació i assimilació estan disposats, l’energia flueix de manera constant i inesgotable.  Això es tradueix en una sensació de pau, harmonia i força interior.

REIKI : És una teràpia vibracional que ajuda a equilibrar i harmonitzar tot el sistema energètic de la persona, ajudant-la a assolir un perfecte estat natural de salut.

Aquest taller ens iniciarà a al pràctica del Reiki, aprendrem a treballar l’energia pel propi benefici, emprendrem un nou camí i una nova forma de veure la vida, amb l’objectiu de mantenir l’equilibri en totes les ordes del nostre ésser.

Arxivat a: General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell