CAMPANYA Posem #pebrotsalcancer

Portada > Notícies > CAMPANYA Posem #pebrotsalcancer
18/01/2016

El 29 i 30 de gener els supermercats Condis de Granollers oferiran bosses de pebrots, els beneficis de les quals es destinaran a ajudar els malalts oncològics de la Fundació Oncovallès.

En motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra el 4 de febrer, la Fundació Oncovallès, juntament amb la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) engega la campanya Posem-li pebrots al càncer que compta amb la col·laboració de Condis Supermercats.

La campanya Posem-li pebrots al càncer té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC, entre elles, Oncovallès. En aquest sentit, les aportacions recollides permetran continuar amb els projectes de suport i atenció als malalts oncològics i a les seves famílies. Així mateix, aquesta acció solidària se suma a altres iniciatives que es desenvolupen amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer i que també actuen d’acord amb el codi europeu, destinat a prevenir la malaltia. 

La campanya Posem-li pebrots al càncer es desenvoluparà els propers divendres i dissabte 29 i 30 de gener als 335 establiments Condis de Catalunya, on els voluntaris oferiran una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell, a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros. Els beneficis recollits en els establiments Condis de Granollers, aniran destinats a la Fundació Oncovallès.

 

Arxivat a: General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell