ONCOVALLÈS COL•LABORA AMB LA CAMPANYA POSEM-LI #PEBROTSALCÀNCER

Portada > Notícies > ONCOVALLÈS COL•LABORA AMB LA CAMPANYA POSEM-LI #PEBROTSALCÀNCER
29/01/2016

El passat divendres 29 i dissabte 30 de gener voluntaris de la Fundació Oncovallès van unir-se a la campanya posem-li #pebrotsalcàncer impulsada per la FECEC (Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer) i els Condis Supermercats.

FECEC va proporcionar als Condis Supermercats de tot Catalunya bosses de dos pebrots, un de verd i un de vermell, i concretament a Granollers eren els voluntaris d’Oncovallès qui s’encarregaven d’oferir als clients del supermercat la bossa de pebrots.

Els clients, al adquirir-la per 1,50 euros, col·laboraven amb la Fundació Oncovallès, ja que els beneficis recaptats a través de la venda de pebrots anaven destinats a diferents entitats que lluiten contra el càncer a Catalunya.

Els guanys obtinguts en els Condis Supermercats del Carrer Girona i del Camí Vell de Canovelles han estat destinats a Oncovallès.

Des de la Fundació, volem agraïr la gran iniciativa de FECEC i Condis Supermercats i la col·laboració dels nostres voluntaris, ja que sense ells, no hagués estat possible tirar endavant una proposta com aquesta!

 

Moltes gràcies pel vostre suport!

Arxivat a: General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell