El XIVè Sopar Benèfic comptarà amb la presència del català de l'any 2014

Portada > Notícies > El XIVè Sopar Benèfic comptarà amb la presència del català de l'any 2014
26/09/2016

Aquest divendres 30 de setembre se celebra el XIVè Sopar Benèfic d’Oncovallès. L'Hotel Ciutat de Granollers serà l'escenari del sopar que s'iniciarà amb una taula informativa de la mà de tres ponents de rellevància. Un d'ells, el professor Josep Sánchez de Toledo i Codina, nomenat català de l'any 2014.

La temàtica de la taula rodona de l'edició d'enguany, que començarà a les 20:30,  és  “ Els nens tenen càncer?” . L'especialista que  protagonitzarà la ponencia serà el professor Josep Sánchez de Toledo i Codina, cap del servei d’Oncologia del CS Vall d’Hebron, Responsable del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de la Vall d'Hebron. Comptarem també amb les intervencions de professionals de la ciutat:

  • Dr. Miquel Hernández-Bronchud, oncòleg de l'Hospital General de Granollers exvocal del Pla Director d'Oncologia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, exvocal de la Comissió Nacional de l’Especialitat d’Oncologia Mèdica del Ministeri de Sanitat i Igualtat, de Madrid, i fundador i actual president del Comitè Tècnic Sanitari d’Oncovallès
  • Dra. Mª Teresa Coll Sibina, especialista en Oncohematologia pediàtrica de l’Hospital General de Granollers.

Tots ells estaran acompanyats a la taula del senyor Pere Cladellas, president de la Fundació Oncovallès i de l’Il.lm. Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers. Un cop acabada la taula, tots els assistents  gaudiran del sopar i la fundació farà el seu tradicional sorteig. Aquest any serà d’un quadre que expressa el lema d’Oncovallès 2016 “ Fent pinya”, cedit pel pintor granollerí David del Hierro. 

Arxivat a: Bloc, General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell