Oncovallès dóna les gràcies als seus voluntaris

Portada > Notícies > Oncovallès dóna les gràcies als seus voluntaris
03/12/2016

La Fundació oncològica Oncovallès va celebrar el passat dijous 1 de desembre el tradicional sopar de Nadal de voluntariat a la sala d’arqueologia de la parròquia de Sant Esteve. L’esdeveniment va acollir prop de 100 voluntaris, que ajuden, dia rere dia, a tirar endavant la fundació.

A les nou del vespre va començar a arribar la gent amb la predisposició de passar una gran vetllada. Tot el menjador estava decorat per a l’ocasió amb motius nadalencs. “Les taules fan un goig impressionant” i “Quin menjador més bonic ha quedat”, s’anava sentint entre els que arribaven. Els voluntaris estaven contents i això es notava a l’ambient. Una estona més tard, passat dos quarts de deu, cadascú va agafar el seu seient per començar el sopar.

 Abans de servir el primer plat, l’Olga Pey va fer una presentació i va donar la benvinguda a tots els voluntaris al sopar. Ens va recordar amb molta il·lusió els anys de voluntariat com a terapeuta del taller de teràpia emocional. Va explicar també que el dia del voluntariat és el proper 5 de desembre, però que per a nosaltres era com si fos aquella nit. També va donar les gràcies de part de la Fundació a tots els voluntaris i voluntàries per la feina feta. Per acabar la presentació, va ressaltar que encara es podia comprar loteria i va agraïr a KH7 Lloreda el regal que havia fet per a tots els voluntaris. Després, Pey va passar la paraula a Pere Cladellas, voluntari i president de la Fundació, que va fer una salutació a tots els presents amb un toc molt divertit. “Que aixequi la mà qui sigui voluntari”, va dir. Una broma que va fer alçar tots els braços dels assistents entre rialles. La Carme Grau, coordinadora de la Fundació, va ser l’última a parlar abans de començar a sopar. Va fer un discurs molt emotiu on agraïa la implicació de tots els voluntaris i va remarcar que és gràcies a ells que Oncovallès existeix. A més, va aprofitar per donar la benvinguda al grup jove de voluntàries de la Garriga que s’acaba d’incorporar a la fundació.

Un cop acabats els parlaments, va ser el moment del sopar. Els plats van ser els típics d’aquesta època de Nadal: canelons, pollastre amb prunes i, per postres, profiteroles. Durant tot el sopar es va viure un molt bon caliu entre els voluntaris, a cada grup es parlava d’un tema diferent, però a cap taula hi faltaven somriures pel mig.

Un cop acabades les postres, el Grup Mandala del taller d’expressió emocional, liderat per l’Olga Pey i la seva filla Núria, va fer-nos una representació d’allò més divertida. Van cantar nadales d’una forma molt especial, ni més ni menys que disfressant-se de nenes petites. Van fer-ho tan bé que tota la sala va regalar-los un fort aplaudiment. Després de l’actuació, l’Estel, voluntària de comunicació, i la Patrícia, voluntària i recepcionista, van demanar-los que es quedessin a l’escenari perquè se’ls faria entrega d’un petit obsequi. L’Estel va convidar tot l’equip del taller terapèutic i solidari a pujar a l’escenari per donar-los una espelma, feta per elles mateixes, a cada una de les participants del Grup Mandala.

Després d’aquest moment tan especial va ser el torn de la rifa. La Patrícia i l’Estel van ser les encarregades de conduir-la. Van recordar que els obsequis havien estat donats per col·laboradors de la Fundació i que cada voluntari jugava amb el número que li apareixia a l’interior de la targeta del seu menú. El sorteig va començar amb la mà innocent de la Conxita Grancha, que més tard va sortir premiada també. Es van donar un total de quaranta obsequis entre els voluntaris, a més del premi final i més especial, que consistia en un cap de setmana a l’Hotel Ciutat de Granollers. Gràcies a la mà innocent del mossèn Josep Montfort, Georgia Porredon fou la premiada d’aquest cap de setmana.

Per acabar l’esdeveniment, l’Olga Pey va demanar la presència a l’escenari del president Pere Cladellas, del Mossèn Josep Montfort i del regidor Rudy Benza. Tots ells van dir unes paraules agraint a Oncovallès i als seus voluntaris la seva tasca. Va ser un sopar únic on tothom hi va estar molt còmode i l’alegria era la protagonista. 

A la galeria podreu veure'n totes les imatges! 

Arxivat a: Bloc, General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell