LLIURAMENT PREMIS POESIA I PROSA PEPI PAGÈS 2019

Portada > Notícies > LLIURAMENT PREMIS POESIA I PROSA PEPI PAGÈS 2019
20/06/2019

FESTA LITERÀRIA 2019

Ahir a la Llibreria La Gralla de Granollers, Oncovallès va celebrar la FESTA LITERÀRIA, on vam fer el lliurament de premis Pepi Pagès 2019.
M. Àngels Coma, va conduir l'acte, amb l'assistència dels membres del jurat, la regidora de salut de l'Ajuntament de Granollers M. del Mar Sánchez, la Família Pagès, el president de la Fundació Pere Cladellas i els dos guanyadors dels premis 2019.
Durant la jornada, el Pere Cladellas va fer un esment de com era la Pepi, i de com va iniciar el taller de lletres, on van néixer els premis de narrativa i poesia Pepi Pagès, a continuació la filla de la Pepi Pagès, Teresa Riera va llegir un fragment d'un poema de la seva mare. La regidora M. Del Mar, també va parlar de la història d'aquests premis, ja que ella ens acompanya des dels inicis.
A continuació la M. Àngels va començar el lliurament de premis
- Premi de Poesia per Joan Armengol per l'obra ''Porto Enramat el Pit''
- Premi de Prosa per M. Isabel Gracia Victorio per l'obra ''La Pèrdua''
Volem agrair a PRUNA MOTORS per la donació dels premis, ja que sense la seva ajuda aquests premis no es podrien portar a terme. A més un agraïment molt especial pel Santi Montagud, Consol Areñas, Ramón Mora, Olga Pey, Núria Vilamala, M. Àngels Coma i Francesc Circuns per la seva ajuda i dedicació per llegit totes les obres que han participat.

GRÀCIES I FINS L'ANY QUE BÉ!

 
Arxivat a: Bloc, General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell