OnCodines Trail: un repte esportiu solidari per equips i contra el càncer

Portada > Notícies > OnCodines Trail: un repte esportiu solidari per equips i contra el càncer
04/11/2019

L’OnCodines Trail és un repte esportiu solidari per equips corrent 70 quilòmetres o bé caminant-ne 55 per muntanya contra el càncer. La prova es farà per primera vegada el 21 de març de 2020 i té sortida i arribada a Sant Feliu de Codines. Es tracta d’un repte esportiu per equips en el que els participants tenen un doble objectiu: d’una banda, completar el recorregut; i de l’altra, recollir 600 euros per equip que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, per donar suport als malalts de càncer i a les seves famílies i a la Barcelona Brain Health Initiative, un centre que es dedica a la recerca de les malalties cerebrals. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà (a banda de la inscripció de cada un dels participants per les despeses d’organització) la donació de cada equip.

El recorregut transcorre per muntanya i recorre diversos indrets emblemàtics d’11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès com Sant Miquel del Fai, Puiggraciós, el bosc de Malhivern, la Porxada, la Font del Lleó o el Castell de Montbui, entre d’altres. Els equips han d’estar formats per entre 4 i 6 persones de les quals sempre n’hi ha d’haver 4 dins el recorregut. Els relleus es faran en els diversos punts de control i avituallaments habilitats per a l’organització en diversos punts del recorregut.

La primera edició de l’OnCodines Trail està limitada a 100 equips. En cas que la demanda superés aquesta xifra, l’organització estudiaria poder ampliar el número d’equips.

Arxivat a: Bloc

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell