DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE MAMA

Portada > Notícies > DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE MAMA
22/10/2020

La Plaça Porxada de Granollers, vam fer la tradicional encesa de l'espelma de la Diada del Càncer de Mama. Amb totes les mesures de seguretat i sense les persones que solien acompanyar-nos cada any. Ens ha envaït la tristor de tant buida com tenien la Porxada però per la salut ho hem de fet tot, la prevenció va primer és el lema amb el qual cada any es celebra la diada del Càncer de Mama.
A l'encesa de l'espelma que dóna llum a l'esperança com cada any ens ha acompanyat l'alcalde de Granollers el Sr. Josep Mayoral, la regidora de Salut la Sra. Maria del Mar Sánchez, la coordinadora d'Oncovallès la Carme Grau el president Pere Cladellas, la terapeuta del taller de coixins del cor, Isabel Pérez, la Consoli Señas de Svelta Intima col·laboradora del taller d'imatge i un grup de voluntaris que han fet possible les mesures de seguretat.
Moltes gràcies a tots i esperem que l'any vinent puguem fer una gran diada.

 

Us adjuntem una foto de la diada.

Arxivat a: Bloc, General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell