Lliurament Premis de Recerca Dr. Carles Valllbona a la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers

Portada > Notícies > Lliurament Premis de Recerca Dr. Carles Valllbona a la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers
13/11/2020
La Dra. Eva Martín, sotsdirectora de Coneixement i Dependència, ha FET lliurament dels Premis de Recerca Dr. Carles Vallbona de la VIII Jornada de Recerca i Innovació, cloent AIXÍ l'acte. Aquests han Estat a els premiats:
- Premi Millor Article: 'Impact of school-based nutrition and physical activity intervention on body mass index eight years after Cessation of randomized controlled trial (Avall study)' de Recasens A., Suarez A., Vila M., Llargues I. de l' Servei de Medicina Interna - UDEN.
- Premi Millor Comunicació: 'El repte de l'pronòstic vital en la complexitat clínica: adequant decisions després fractura de fèmur' d'Oscar Duems de el Servei de Geriatria.
- Projectes Primer Premi: 'Efecte de la profilaxi amb ciprofloxací a la toxicitat derivada de l'Tractament amb Bacil de Calmette-Guerin (BCG) en Tumors vesicals no múscul infiltrants (TVNMI)' de la Dra. Sara Cros de el Servei d'Oncologia.
- Projectes Segon Premi: 'Detecció de les reaccions d'estrès agut entre el personal sanitari i Efectes de la intervenció psicològica entre una població de personal sanitari d'alt RISC' de la Dra. Raquel Cuevas i el Dr. Jordi Ortiz de la Unitat de Psicologia.
- Projectes Tercer Premi: 'Projecte GERICOM' de Sílvia de les Coves, infermera de el Servei de Geriatria.
 
Arxivat a: Bloc, General

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell