CONVOCATÒRIA PREMI PEPI PAGÈS 2022

Portada > Notícies > CONVOCATÒRIA PREMI PEPI PAGÈS 2022
04/05/2021

El Premi Pepi Pagès té, des de la 15ena edició, l'any 2006, un sol lema: “Conviure amb la malaltia”, en aquest cas el càncer. La participació és oberta a tothom. Els poemes i relats han de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Pel que fa a poesia, els treballs han de tenir una extensió de fins a 40 versos. Els de narrativa, 4 folis mida DIN A4. Amb les dues modalitats el format ha de ser vertical i a una sola cara, lletra Times New Roman mida 12, amb 1,5 d’interlineat. El jurat estarà format per la Ma. Àngels Coma, Consol Areñas, Santi Montagud, Francesc Circuns,i Núria Vilamala. Ells decidiran entre les millors obres i atorgaran dos premis: una obra en poesia i una obra en prosa, amb una dotació de 550€ cadascuna. De forma biennal, s'editarà un llibre amb les obres guanyadores, i també una selecció de les que, a decisió del jurat, pel seu contingut cultural, social i humà, siguin portadores de missatge. No poden participar en més de dos ocasions per categoria. No s'admetran fotografies ni dibuixos per il·lustrar-les. Considerem que la poesia o la narrativa ho omplen tot. El termini d'entrega de les obres acabarà el 30 de Juliol  de 2022. S’han d’enviar per correu electrònic a l'adreça: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant les dades personals de l’autor o autora per confirmar la recepció i participació en el concurs. La presentació de les obres pressuposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases i dels drets i les obligacions que se'n deriven. Les qüestions no previstes en aquestes bases les ha de resoldre el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte s'emetrà a la Festa Literària que la Fundació Oncovallès celebrarà a finals de 2022.

Arxivat a: Bloc

Hi ha algún concepte que no et queda clar? Vols aclarir els teus dubtes?
Et presentem la nostra biblioteca online on pots consultar tots els dubtes sobre el càncer

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

  • Càncer mama
  • Càncer còlon
  • Càncer pulmó
  • Càncer pell